Handelshögskolans medalj till Lennart Mankert och Rolf Wolff

Nyhet: 2011-10-18

Pressinformation från Handelshögskolan vid Göteborgs universitet

Lennart Mankert, tidigare vd för Svenska Mässan i Göteborg, och Rolf Wolff, professor och tidigare rektor vid Handelshögskolan i Göteborg, är årets mottagare av Handelshögskolans medalj Pro Studio et Sciencia - för engagemang och vetenskap.

Med utmärkelsen Pro Studio et Scientia vill Handelshögskolan i Göteborg uppmärksamma och hedra personer som gjort omfattande och mångåriga insatser för att stödja och främja skolan.

Årets mottagare får medaljen med följande motiveringar:

Lennart Mankert
För att under drygt 20 år ha verkat för Handelshögskolans bästa, bland annat som drivande i skolans utveckling av turismutbildningar och i tillkomsten av Centrum för turism, som aktiv i Handelshögskolans råd och som engagerad ordförande för Handels vänner.

Rolf Wolff
För att, med en ständig uppmärksamhet på möjligheter och ett utvecklat sinne för samverkan mellan akademi och näringsliv, under tio år som Handelshögskolans rektor väsentligt ha utvecklat Handelshögskolan och stärkt dess position både inom akademin och i samhället i övrigt.

Utmärkelserna delas ut i samband med Göteborgs universitets promotionshögtid den 21 oktober.

Lennart Mankert
Ladda ner högupplöst version

Rolf Wolff
Ladda ner högupplöst version

För ytterligare information kontakta:
Åsa Kultje, kommunikationschef
Handelshögskolan vid Göteborgs universitet
031-786 1443, 0709-22 66 85
asa.kultje@handels.gu.se

Artikeln har inga kommentarer, kommentera artikeln.