Bostad, ekonomi, hälsa och studentliv

Att vara student innebär så mycket mer än att bara plugga. Kanske skall du för första gången bo själv, du kanske till och med är ny i Göteborg. Att vara student innebär också att du får många nya vänner. Du planerar din tid själv och även om studierna är krävande är det viktigt att du regelbundet laddar dina batterier genom att koppla av och göra något annat.

Du kommer att upptäcka att Handelshögskolan i Göteborg är rätt plats för den som söker en balanserad mix mellan verkligt allvar och riktigt skoj. Studentlivet är omfattande för den som vill, men det finns också mycket annat att göra i Göteborg, utanför de traditionella studentmiljöerna.

Här har vi samlat information och länkar som kan vara nyttiga för dig.

Handelshögskolans i Göteborg Studentkår (HHGS) arrangerar fester, gästföreläsningar, arbetsmarknadsdagar och mycket annat. Som student på Handelshögskolan har du tillgång till kårens breda utbud av aktiviteter och möjligheter. Besök www.hhgs.se för mer information.